FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinj: Sindikat "Autoprijevoza" o stanju u poduzeću

SINJ, 7. srpnja 2004. (Hina) - Sinjsko poduzeće "Autoprijevoz" kojegasu vlasnici gradovi i općine Cetinskog kraja, došlo je do samoga rubaprovalije, gubici koji trenutno iznose 32 milijuna kuna, stalno sepovećavaju, a Vlada RH, kao ni vlasnici poduzeća ništa ne poduzimajukako bi se tvrtka spasila od daljnje propasti, rečeno je danas nakonferenciji za novinare čelnika Sindikata Autoprijevoza, kojoj suprisustvovali i predstavnici HUS-a Županije splitsko-dalmatinske.
SINJ, 7. srpnja 2004. (Hina) - Sinjsko poduzeće "Autoprijevoz" kojega su vlasnici gradovi i općine Cetinskog kraja, došlo je do samoga ruba provalije, gubici koji trenutno iznose 32 milijuna kuna, stalno se povećavaju, a Vlada RH, kao ni vlasnici poduzeća ništa ne poduzimaju kako bi se tvrtka spasila od daljnje propasti, rečeno je danas na konferenciji za novinare čelnika Sindikata Autoprijevoza, kojoj su prisustvovali i predstavnici HUS-a Županije splitsko-dalmatinske.

Oni su najavili i akcije, poput provođenja među radnicima referenduma o davanju podrške o sindikalnim akcijama kao i organiziranje blokade državnih prometnica.

U Autoprijevozu je zaposleno 130 radnika, a tvrtka raspolaže s 28 autobusa, čija je prosječna starost 18 godina.

Za izlaz iz postojeće teške situacije jedino je rješenje pronalaženje strateškog partnera, odnosno privatizacija, kažu sindikalisti, naglašavajući kako do prodaje može doći jedino ako vlada otpiše svoja potraživanja koja iznose 18 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙