FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U UMAŠKOJ LUCI U SUBOTU PROSVJED SINDIKATA RIBARA HRVATSKE

UMAG, 10. lipnja 2004. (Hina) - Sindikat ribara Hrvatske u subotu, 12.lipnja, u umaškoj luci organizirat će velik prosvjed zbog nedavneodluke Hrvatskog sabora da se odgodi primjena ribolovno-ekološkogpojasa, izjavio je danas novinarima predsjednik tog sindikata LucianoBose.
UMAG, 10. lipnja 2004. (Hina) - Sindikat ribara Hrvatske u subotu, 12. lipnja, u umaškoj luci organizirat će velik prosvjed zbog nedavne odluke Hrvatskog sabora da se odgodi primjena ribolovno-ekološkog pojasa, izjavio je danas novinarima predsjednik tog sindikata Luciano Bose.

Napomenuo je kako je danas policiji prijavio prosvjed te dodao da Sindikat ribara Hrvatske odustaje od blokada hrvatskih luka jer ne želi izazivati neprilike i raditi protiv interesa hrvatske države.

Predsjednik Sindikata ribara Hrvatske najavio je da će prosvjed početi u 11 sati, kada će 30-ak ribarskih brodica iz Istre, nakon okupljanja u umaškoj luci, uz zvukove sirena krenuti prema otvorenome moru.

Nakon povratka u luku, rekao je Luciano Bose, ribari će novinarima izreći svoje stajalište o odgodi primjene ribolovno-ekološkog pojasa.

Predsjednik Sindikata ribara Hrvatske Luciano Bose potvrdio je da na prosvjed nisu pozvali političare, no, dodao je, očekuju dolazak pomorskih i ribarskih stručnjaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙