FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELAC I PALESTINAC UBIJENI U ODVOJENIM SUKOBIMA NA ZAPADNOJ OBALI

JERUZALEM, 4. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelac i Palestinac ubijenisu u odvojenim sukobima tijekom noći sa subote na nedjelju u sjevernomdijelu Zapadne obale, izjavio je glasnogovornik izraelske vojske.
JERUZALEM, 4. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelac i Palestinac ubijeni su u odvojenim sukobima tijekom noći sa subote na nedjelju u sjevernom dijelu Zapadne obale, izjavio je glasnogovornik izraelske vojske.

"Izraelski civil pogođen je za volanom svojeg vozila dok je vozio rubnim dijelovima palestinskog naselja Kfara Yabeda", rekao je glasnogovornik. "Njegova supruga, koja nije ranjena u pucnjavi, u stanju šoka prebačena je u bolnicu, a vojska pretražuje cijelo područje u potrazi za napadačima koji su pobjegli", dodao je.

Izraelski vojnici hicima iz vatrenog oružja u odvojenom su incidentu tijekom noći na ulazu u koloniju Brahu ubili naoružanog Palestinca, rekao je drugi vojni glasnogovrnik.

"Jedan je vojnik vidio siluetu sumnjivca koji se pokušavao ubaciti u Brahu i otvorio vatru na njega. Vojnici su poslije ustanovili da je poginuli Palestinac bio naoružan kalašnjikovim i da je imao streljiva", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙