FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELSKA VOJSKA MJESECIMA ĆE DJELOVATI NA SJEVERU POJASA GAZE

JERUZALEM, 30. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska priprema seza višemjesečno djelovanje u sektoru Beit Hanoun, na sjeveru pojasaGaze, kako bi spriječila napade raketama Qassam na Izrael, objavili suu srijedu izraelski mediji.
JERUZALEM, 30. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska priprema se za višemjesečno djelovanje u sektoru Beit Hanoun, na sjeveru pojasa Gaze, kako bi spriječila napade raketama Qassam na Izrael, objavili su u srijedu izraelski mediji.

Pozivajući se na vojne izvore, mediji su objavili da je cilj operacije da Beit Hanoun, gdje živi 20.000 Palestinaca, plati cijenu za napade na Sderot.

Glasnogovornik izraelske vojske izvješća nije želio komentirati.

Izraelska vojska je u utorak navečer, prema izjavama očevidaca, proširila operacije na sjever pojasa Gaze, blokiravši sektor Beit Hanouna i poslavši snage na ulaz u mjesta Beit Lahya i Jabaliya.

Izraelski ministar obrane Shaoul Mofaz rekao je u utorak za izraelsku javnu televiziju da je jedino rješenje nadzor nad područjima iz kojih se ispaljuju rakete. "Ostat ćemo koliko bude potrebno. Uništit ćemo infrastrukture koje omogućuju proizvodnju raketa", rekao je ministar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙