FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAEL NASTAVLJA OPERACIJU U NABLUSU

NABLUS, 25. lipnja 2004. (Hina/dpa/AFP) - Izraelska vojska nastavila jeu petak veliku akciju u Nablusu, na Zapadnoj obali, dok se u Tel Avivuu međuvremenu nastavljaju pregovori o izraelskom povlačenju iz pojasaGaze.
NABLUS, 25. lipnja 2004. (Hina/dpa/AFP) - Izraelska vojska nastavila je u petak veliku akciju u Nablusu, na Zapadnoj obali, dok se u Tel Avivu u međuvremenu nastavljaju pregovori o izraelskom povlačenju iz pojasa Gaze.

Izraelski vojnici uhitili su u nekoliko Palestinaca, uključujući mjesnog vođu Islamskog džihada. Izbilo je i nekoliko oružanih sukoba u kojima je ubijen jedan palestinski mladić.

Akcija u Nablusu počela je u srijedu navečer, a u njoj sudjeluje 25 oklopnih vozila i buldožeri. Dijelovi starog grada odsječeni su i ograđeni bodljikavom žicom.

U međuvremenu, u Tel Avivu se održavaju pregovori američkog izaslanika za Bliski istok Williama Burnsa i izraelskog ministra obrane Shaula Mofaza o izraelskom povlačenju iz pojasa Gaze planiranom za 2005. Buduća uloga Egipta nakon povlačenja jedna je od tema razgovora, javljaju izraelski mediji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙