FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELSKA VOJSKA UPALA U JERIHON - UVEDEN POLICIJSKI SAT

JERIHON - UVEDEN POLICIJSKI SATJERIHON , 1. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska ušla je učetvrtak ujutro u autonomni palestinski grad Jerihon na Zapadnojobali, gdje je odmah blokirala pristupe gradu i uvela policijski sat.
JERIHON , 1. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska ušla je u četvrtak ujutro u autonomni palestinski grad Jerihon na Zapadnoj obali, gdje je odmah blokirala pristupe gradu i uvela policijski sat.

Uz potporu dvaju borbenih helikoptera izraelski vojnici u Jerihon su ušli u dvadesetak terenskih vozila. U nekim je djelovima grada došlo do pucnjave pri čemu je ozlijeđen najmanje jedan Palestinac. Četiri Palestinca za kojima se ondje tragalo uhićeni su.

Istodobno su izraelske snage s petnaestak terenskih vozila ušle u stari dio Nablusa na sjeveru zapadne obale. Ondje su pokrenuli akciju potrage za sumnjivim Palestincima. Izraelske vojne snage intervenirale su i u izbjegličkom kampu u Jeninu, smještenom također na sjeveru Zapadne obale, izvijestili su palestinski izvori, dodajući kako je lokalni čelnik Brigada mučenika Al-Qodsa, oružanog ogranka radikalnog pokreta Džihad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙