FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZVOZ SIEMENSA HRVATSKE U PROTEKLIH 15 MJESECI 94,6 MILIJUNA EURA

ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Poduzeća Siemens Grupe, koja djelujuu Hrvatskoj, izvezla su u proteklih 15 mjeseci proizvoda i usluga uvrijednosti 94,6 milijuna eura, izvijestio je danas predsjednik UpraveSiemens Hrvatske Uwe Gregorius.
ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Poduzeća Siemens Grupe, koja djeluju u Hrvatskoj, izvezla su u proteklih 15 mjeseci proizvoda i usluga u vrijednosti 94,6 milijuna eura, izvijestio je danas predsjednik Uprave Siemens Hrvatske Uwe Gregorius.

Kako je rekao, u proteklih 15 mjeseci koliko je proteklo od početka ulaska sadašnje Uprave u tvrtku, najviše je izvezeno softverskih programa i aplikacija, energetskih transformatora te usluga modernizacije energetskih pogona i razvoja mobilnih komunikacijskih mreža.

Najbolje izvozne rezultate unutar Siemens Grupe u Hrvatskoj ostvarila je tvrtka Končar - energetski transformatori, koja je u 51 postotnom vlasništvu Siemensa, što je tom poduzeću omogućilo plasman proizvoda diljem svijeta putem međunarodne prodajne mreže Siemensa.

Na drugom mjestu je Siemensov sektor razvoja programa i sustava, a slijede sektor informacija i komunikacija te sektor energetike. Uz njih uspješni izvozni sektori Siemens Grupe u Hrvatskoj bili su sektor automatizacijske i pogonske tehnike te sektor tehnike u zgradama.

Predsjednik Uprave Siemensa d.d. Uwe Gregorius tu je dužnost prije 15 mjeseci počeo preuzimati od Mirka Barišića, dugogodišnjeg čelnog čovjeka Siemensa u Hrvatskoj. Službeno je Gregorius predsjednikom Uprave postao 1. ožujka ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙