FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREBAČKI "ALTPRO" PRIMLJEN U ZAJEDNICU ŽELJEZNIČKE INDUSTRIJE EU-A

ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka "Altpro d.o.o.primljena je u Zajednicu željezničke industrije Europske unije(UNIFE), kao prva tvrtka članica izvan EU-a, potvrdili su danas iz tetvrtke.
ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka "Altpro d.o.o. primljena je u Zajednicu željezničke industrije Europske unije (UNIFE), kao prva tvrtka članica izvan EU-a, potvrdili su danas iz te tvrtke.

Altpro je primljen u UNIFE na redovnoj godišnjoj sjednici održanoj prošli tjedan u Stockholmu. UNIFE je organizacija koja okuplja najveće imena u ovom području (Siemens, SAB, Knorr-Bremse AG, Westinghouse i dr.), a članstvo omogućuje pristup informacijama i tržištu Europe i svijeta.

Za prijem u UNIFE presudna je bila orijentacija tvrtke na željeznički program, potpuno transparentno (privatno) vlasništvo i reference na domaćem i stranom tržištu, istaknuo je zamjenik direktora Altpro-a Boris Vošćun.

Altpro je, naglašava, najmanja tvrtka članica UNIFE-a, no, i kao takva uspijeva na međunarodnim natječajima "preoteti" poslove velikim svjetskim kompanijama.

Naime, tvrtka Altpro sa svojim je proizvodima prisutna u zemljama kao što su Njemačka, Austrija, Slovenija, BiH, Srbija, Makedonija, Bugarska, Turska, a u pripremi su probne ugradnje u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Mađarskoj.

Poduzeće ALTPRO d.o.o. osnovano je 1994., a bavi se razvojem, proizvodnjom i servisom uređaja industrijske elektronike, te isporukom robe za željezničku i tramvajsku infrastrukturu.

Altpro trenutno ima 16 zaposlenih, a prošlogodišnji promet tvrtke bio je 2,5 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙