FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za utorak, 29. lipnja

ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje zautorak, 29. lipnja.
ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za utorak, 29. lipnja.

ZAGREB - Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka i zadarska brodarska tvrtka Tankerska plovidba potpisat će ugovor o potpori za gradnju broda, koji se za spomenutog brodara gradi u brodogradilištu Brodosplit i čija je primopredaja predviđena za ožujak 2005 godine. Ugovorena cijena tankera iznosi 51 milijun američkih dolara, a 10 posto sredstava potpore (5,1 milijun dolara) osigurano je u državnom proračunu za ovu godinu, 30 posto cijene je udio brodara tijekom gradnje broda, dok 60 posto cijene čini hipotekarno osiguranje kredita od strane brodara. (9,00 sati, Ministrstvo mora, turizma, prometa i razvitka, Prisavlje 14)

OSIJEK - Predstavnici Svjetske banke u Hrvatskoj s čelnicima Osječko-baranjske županije, te gradova Osijek i Beli Manastir razgovarat će o nacrtu Strategije za Hrvatsku Svjetske banke. Nakon sastanka, na kojem će sudjelovati i voditeljica Ureda Svjetske banke za Hrvatsku Indira Konjhodžić, očekuju se izjave za novinare. (11,00 sati, osječko Gradsko poglavarstvo, Kuhačeva 9)

ZAGREB - Čelnici Hrvatskog seljačkog saveza na konferenciji za novinare govorit će o aktualnom stanju u poljoprivredi. (12,00 sati, HSS, Zvonimirova 17/III)

ZAGREB - Na sjednici Sabora Hrvatske turističke zajednica (HTZ) između ostaloga bit će riječi o tijeku ovogodišnje turističke sezone i aktualnom stanju na tržištima. Po završetku radnog dijela sjednice Sabora HTZ-a održat će se dodjela nagrada i priznanja u akciji "Volim Hrvatsku" (Najdomaćin predsezone 2004) te hrvatske turističke nagrade "Anton Štifanić". (10,30 sati, Hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1)

ZAGREB - Konfederacija hrvatske industrije i poduzetnika na konferenciji za novinare govorit će između ostaloga o aktualnom gospodarskom stanju i problemima u poduzetničkom okruženju. (11,00 sati, Europski dom, Jurišićeva 1)

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) i Bugarska udruga industrijalaca (BIA) potpisat će sporazum o suradnji i zajedničkim aktivnostima. (10,00 sati, HUP, Pavla Hatza 12)

RIJEKA - U Rijeci će se održati redovna glavna skupština Erste i Steiermaerkische Banke d.d. na kojoj će se uz ostalo donijeti i odluka o raspodjeli dobiti za prošlu godinu. Prema prijedlogu koji će se naći pred skupštinom od 228 milijuna kuna dobiti 217 milijuna kuna rasporedilo bi se za dividendu dioničarima, 11 milijuna u zakonske rezerve, a 51 tisuća kuna u zadržanu dobit. Dividenda po dionici iznosila bi 16,38 kuna. (11,00 sati, Hrvatski kulturni dom, Strossmayerova 1)

ZAGREB - Tvrtka Siemens Hrvatska na druženju s novinarima predstavit će izvozne rezultate te novosti u poslovanju (11,30 sati, restoran Takenoko u Kaptol centru. Nova ves 17)

ZAGREB - Tvrtka VIPnet obilježit će na susretu s novinarima pet godina poslovanja pri čemu će se osvrnuti na poslovanje u prošloj godini te iznijeti novosti u svojoj ponudi. (10,00, VIPnet, Iblerov trg 10)

ZAGREB - U sklopu tjedna za odnose s javnošću Piarum, koji se odražava od 28. lipnja do 1. srpnja, biti će predstavljena i knjiga grupe autora "Odnosi s medijima". Knjiga se bavi odnosima s javnošću te jednim specifičnim segmentom tih odnosa - odnosom s medijima. (10,00, HND, Perkovčeva 2)

Urednica: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙