FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKI SIEMENS ISPORUČIO LUTRIJI SRBIJE ON-LINE INFORMACIJSKI SUSTAV

ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Siemens d.d. isporučila jeLutriji Srbije on-line informacijski sustav za igre na sreću, a taprva faza projekta vrijedna je 800 tisuća eura i ostvarena je usuradnji s hrvatskim partnerom tvrtkom Diasoft i Siemensom Beograd,priopćeno je danas iz Siemensa.
ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Siemens d.d. isporučila je Lutriji Srbije on-line informacijski sustav za igre na sreću, a ta prva faza projekta vrijedna je 800 tisuća eura i ostvarena je u suradnji s hrvatskim partnerom tvrtkom Diasoft i Siemensom Beograd, priopćeno je danas iz Siemensa.

Hrvatski Siemens, kao glavni sistem integrator projekta i partneri tvrtka Diasoft Engineering i Siemens Beograd ugovorili su s Lutrijom Srbije posao ukupno vrijedan 3 milijuna eura.

Od toga je prva faza projekta vrijedna 800 tisuća eura, a radi se o puštanju u rad 50 on-line terminala diljem Srbije u iduća dva-tri tjedna.

Druga faza projekta odnosi se na razdoblje od sljedeće dvije godine kada se očekuje isporuka i integracija svih 500 loto terminala u svim prodajnim mjestima Lutrije Srbije.

Prema procjenama iz priopćenja, Lutriji Srbije, jednoj od vodećih srpskih tvrtki za igre na sreću, prelazak na novi informacijski sustav omogućit će povećanje uplate listića za čak 20 posto.

Iz Siemensa ističu da je sklopljeni posao sa Srbijom rezultat još ranije uspješno provedenih projekata koje je ta tvrtka realizirala u suradnji s Lutrijom Hrvatske i Lutrijom BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙