FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

On-line agencija "adriatica.net" ove godine očekuje 18 posto više turista

ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska turistička on-line agencija"adriatica.net", koja 80 posto poslovanja obavlja putem Interneta,očekuje da će ove godine odmor u Hrvatskoj putem njihove web stranicerezervirati oko 40 tisuća, većinom stranih gostiju, što je za oko 18posto više nego prošle godine.
ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska turistička on-line agencija "adriatica.net", koja 80 posto poslovanja obavlja putem Interneta, očekuje da će ove godine odmor u Hrvatskoj putem njihove web stranice rezervirati oko 40 tisuća, većinom stranih gostiju, što je za oko 18 posto više nego prošle godine.

Većinu svoje ponude na Internet stranicama, koje su redizajnirane sredinom ovoga lipnja, agencija "adriatic.net" temelji na privatnom smještaju sa više od 11,5 tisuća apartmana, soba i kuća. Uz to u ponudi te agencije nalaze se i brojne vile, svjetionici, hoteli te jedrilice za krstarenja.

Sve su informacije dostupne na devet jezika, a potencijalnim gostima je na raspolaganju i telefonski korisnički servis koji ove sezone broji 50 djelatnika i komunicira na 12 jezika.

Agencija "adriatica.net" ima sjedište u Zagrebu, osnovana je u lipnju 2000. godine, a od tada do kraja 2003. posredstvom nje Hrvatsku je posjetilo više od 76 tisuća turista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙