FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: NEKI NAVIJAČI NE RAZUMIJU DA IZGREDI NE PRIDONOSE UGLEDU NJIHOVE ZEMLJE

ZAGREB, 23. lipnja 2004. (Hina) - Premda nemaju nikakve veze subojstvom engleskog navijača u Lisabonu hrvatski navijači međutimimaju veze s neredima koji su izbili u Beču nakon utakmice izmeđunogometnih reprezentacija Hrvatske i Engleske, piše u srijedutalijanski internet magazin Nautilus.
ZAGREB, 23. lipnja 2004. (Hina) - Premda nemaju nikakve veze s ubojstvom engleskog navijača u Lisabonu hrvatski navijači međutim imaju veze s neredima koji su izbili u Beču nakon utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Engleske, piše u srijedu talijanski internet magazin Nautilus.

U članku se navodi da se, po agenciji APA, oko 500 pijanih hrvatskih navijača nakon utakmice sukobilo s austrijskom policijom te da su lakše ozlijeđena četvorica policajaca. "Hrvatska, koja je nedavno ostvarila neovisnost (devedesetih godina), sportska nadmetanja osjeća kao prigode za postizanje međunarodnog ugleda. No sigurno je da na ovaj način gubi bodove. To je, međutim, koncept koji teško prodire u umove nacionalističkih fanatičnih navijača na svim prostorima", ocjenjuje se u prilogu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙