FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: SVEČANI PRIJEM U POVODU DANA HRVATSKE DRŽAVNOSTI

MOSTAR: SVEČANI PRIJEM U POVODU DANA HRVATSKE DRŽAVNOSTIMOSTAR , 24. lipnja 2004. (Hina) - Generalni konzul Republike Hrvatskeu Mostaru Ratko Maričić priredio je u srijedu navečer u povodu Danadržavnosti Republike Hrvatske svečani prijem na kojemu su bili nazočnibrojni istaknuti i javni djelatnici mostarskog područja.
MOSTAR , 24. lipnja 2004. (Hina) - Generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Ratko Maričić priredio je u srijedu navečer u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske svečani prijem na kojemu su bili nazočni brojni istaknuti i javni djelatnici mostarskog područja.

Pozdravljajući nazočne, Maričić je izrazio želju da "i Republika Hrvatska i Bosna i Hercegovina budu ravnopravni članovi Europske unije". Pritom je istaknuo kako je Republika Hrvatska svjesna svojeg zemljopisnog položaja u regiji te da će pomagati i svojim susjedima u priključenju Europskoj uniji.

Poziv Republici Hrvatskoj za priključenje EU i određivanje roka početka pregovora za priključenje Maričić je ocijenio kao veliku pobjedu hrvatske Vlade nakon šestomjesečnog napornog rada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙