FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ZDRAVSTVA: MUBARAKOVO ZDRAVSTVENO STANJE ODLIČNO

KAIRO, 23. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Zdravstveno stanje egipatskogpredsjednika Hosnija Mubaraka, koji je prebačen u jednu muenchenskukliniku gdje je trebao operirati herniju diska, "odlično je", rekao jeu srijedu za program egipatske televizije egipatski ministar zdravstvaMohammad Awad Taggedine.
KAIRO, 23. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Zdravstveno stanje egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka, koji je prebačen u jednu muenchensku kliniku gdje je trebao operirati herniju diska, "odlično je", rekao je u srijedu za program egipatske televizije egipatski ministar zdravstva Mohammad Awad Taggedine.

"Predsjednikovo je stanje izvrsno. Na terapiju reagira odlično, no u slučaju hernije diska liječenje je dugotrajno", objasnio je ministar.

76-godišnji egipatski predsjednik u ponedjeljak je prebačen u privatnu ortopedsku kliniku u Muenchenu gdje je za sada podvrgnut terapiji, a prvobitno predviđena kirurška intervencija odgođena je.

Direktor muenchenske klinike Orthozentrum profesor Michael Mayer za egipatsku je televiziju kazao kako je "potrebno nekoliko dana da bi se donijela odluka hoće li se nastaviti s dosadašnjom terapijom" ili će "predsjednik biti podvrgnut kirurškom zahvatu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙