FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOSNI MUBARAK STIŽE U NEDJELJU U NJEMAČKU RADI KIRURŠKOG ZAHVATA

KAIRO, 19. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Egipatski predsjednik HosniMubarak doputovat će u nedjelju u Njemačku, gdje će operirati hernijudiska, doznaje se u subotu iz izvora bliskog predsjedništvu.
KAIRO, 19. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Egipatski predsjednik Hosni Mubarak doputovat će u nedjelju u Njemačku, gdje će operirati herniju diska, doznaje se u subotu iz izvora bliskog predsjedništvu.

Mubarak će u ponedjeljak "operirati herniju diska kralježnice, prema preporuci predsjednikova osobnog liječničkog tima", navodi izvor, prema službenoj egipatskoj agenciji Mena.

Kairom su kružile priče o pogoršanju zdravstvenog stanja egipatskog predsjednika kojemu je 76 godina, a na vlasti je od 1981. U srijedu se pojavio na televiziji, umorna izgleda, dajući izjavu novinarima.

Mubarak nije imenovao dopredsjednika i još uvijek nije potvrdio hoće li se u rujnu 2005. kandidirati za peti predsjednički mandat od šest godina. Početkom godine odlučno je opovrgnuo glasine da će ga naslijediti mlađi sin Gamal (41).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙