FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA NEKOLIKO DANA ODGOĐENA OPERACIJA HOSNIJA MUBARAKA

MUENCHEN, 21. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Njemački liječnik kojiliječi egipatskoga predsjednika Hosnija Mubaraka zbog hernije diskarekao je u ponedjeljak da je odlučio odgoditi operaciju kako biprovjerio pomaže li alternativna terapija.
MUENCHEN, 21. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Njemački liječnik koji liječi egipatskoga predsjednika Hosnija Mubaraka zbog hernije diska rekao je u ponedjeljak da je odlučio odgoditi operaciju kako bi provjerio pomaže li alternativna terapija.

Operacija se odgađa na najmanje dva ili tri dana, a Mubaraka će pokušati liječiti bez zahvata, rekao je Heinz-Michael Mayer, šef jedinice za bolesti kralješnice u muenchenskome Centru za ortopediju.

Mubarak (76), vlada Egiptom više od dva desetljeća, a u Muenchen je doletio u nedjelju nakon što se njegov liječnik odlučio za operaciju hernije diska u ponedjeljak ujutro.

Otkad je ovaj mjesec neočekivano otkazao dva sastanka s važnim gostima, o Mubarakovu zdravlju počele su kolati glasine. U prvom slučaju, službeno je priopćeno da je uganuo gležanj.

Stručnjak za kralježnicu Mayer kaže da Mubarakov problem leži između četvrtoga i petog kralješka. Zasad se još ne zna o kakvoj je alternativnoj metodi liječenja riječ.

Mubarak nema službenoga potpredsjednika, ali njegov premijer Atef Obeid zadužen je da obavlja predsjednikove dužnosti u Mubarakovu odsustvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙