FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

odvjetnici opovrgavaju medijski napis i navode da markač i čermak nisu u sukobu

ZAGREB, 23. lipnja 2004. (Hina) - Odvjetnici generala Ivana Čermaka iMladena Markača opovrgnuli su danas tvrdnje tjednika "Globus" da jedošlo do ozbiljnog sukoba između te dvojice haških optuženika, odnosnoda je kako piše tjednik - "Čermak napao Markača, optuživši ga da jeistražiteljima predao dokumente koji mu otežavaju obranu" .
ZAGREB, 23. lipnja 2004. (Hina) - Odvjetnici generala Ivana Čermaka i Mladena Markača opovrgnuli su danas tvrdnje tjednika "Globus" da je došlo do ozbiljnog sukoba između te dvojice haških optuženika, odnosno da je kako piše tjednik - "Čermak napao Markača, optuživši ga da je istražiteljima predao dokumente koji mu otežavaju obranu" .

"Nije istina da je došlo do ozbiljnog sukoba između generala Ivana Čermaka i Mladena Markača, te nije istina da je general Čermak napao generala Markača, niti se dvojica generala nalaze u ikakvom sukobu", stoji u današnjem zajedničkom priopćenju Čermakovih i Markačevih branitelja Čede Prodanovića i Jadranke Sloković, te Miroslava Šeparovića i Gorana Mikuličića koji su time reagirali na tvrdnje "Globusa" koji je u ovotjednom izdanju objavio tekst pod naslovom "Velika svađa u Haagu: Čermak protiv Markača".

Odvjetnici u priopćenju upozoravaju i da "oni koji daju takve informacije medijima izravno štete obrani generala pred Haškim sudom te mogu umanjiti njihove izglede za privremeno puštanje na slobodu".

"Objavljivanje ovakvih članaka može samo nanijeti štetu obrani obojice generala", navode odvjetnici u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙