FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SFOR ČESTITAO KARADŽIĆU ROĐENDAN U NOVINAMA I NA DAR OBEĆAO AVIONSKU KARTU ZA DEN HAAG

BANJA LUKA, 19. lipnja 2004. (Hina) - U plaćenom oglasu na dvijestranice banjalučkih Nezavisnih novina SFOR je subotu uputio'čestitku' najtraženijem haaškome optuženiku Radovanu Karadžiću upovodu njegova rođendana (19. lipnja 1945.) objavivši kako mu je kaopoklon namijenio avionsku kartu za Den Haag.
BANJA LUKA, 19. lipnja 2004. (Hina) - U plaćenom oglasu na dvije stranice banjalučkih Nezavisnih novina SFOR je subotu uputio 'čestitku' najtraženijem haaškome optuženiku Radovanu Karadžiću u povodu njegova rođendana (19. lipnja 1945.) objavivši kako mu je kao poklon namijenio avionsku kartu za Den Haag.

Naslov oglasa glasi "Radovane, nismo zaboravili", a ispod toga je uz popratni tekst "Jedini poklon" otisnut preslik avio karte s pečatom SFOR-a za let Sarajevo-Den Haag kao i fotografija svijeće koja dogorijeva. U zadnjem retku oglasa napisano je "Uskoro".

Radovan Karadžić, osnivač Srpske demokratske stranke (SDS), bio je predsjednik Republike Srpske do 1996. godine kada je uklonjen s vlasti pod pritiskom međunarodne zajednice. Karadžić je optužen pred Međunrodnim sudom u Haagu za ratne zločine počinjene tijekom rata u Bosni i Hercegovini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙