FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: Uhićen napadač na zaposlenicu u ljekarni

SPLIT, 23. lipnja 2004. (Hina) - Četrdesetpetogodišnji S. B. izSplita, koji je jučer ujutro u Gradskoj ljekarni u Pupačićevoj ulici uSplitu skalpelom ozlijedio zapolesnicu te ljekarne, uhićen je istogadana oko 13 sati i s kaznenom prijavom za pokušaj razbojstva privedenistražnom sucu Županijskog suda u Splitu, izvjestila je danasPolicijska uprava splitsko -dalmatinska.
SPLIT, 23. lipnja 2004. (Hina) - Četrdesetpetogodišnji S. B. iz Splita, koji je jučer ujutro u Gradskoj ljekarni u Pupačićevoj ulici u Splitu skalpelom ozlijedio zapolesnicu te ljekarne, uhićen je istoga dana oko 13 sati i s kaznenom prijavom za pokušaj razbojstva priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, izvjestila je danas Policijska uprava splitsko -dalmatinska.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je oko 10,45 sati ušao u Gradsku ljekarnu te od zaposlenice A. M. zatražio lijek na recept. Kada mu je rekla da ne može dobiti taj lijek bez plaćanja S. B. je izvadio skalpel i, zaprijetivši joj, ušao iza pulta te presjekao telefonski kabel kako bi onemogućio drugu zaposlenicu M. P. da pozove policiju.

Nakon toga napao je A. M., skalpelom joj ozlijedio rame i pobjegao.

Policija ga je našla i uhitila u njegovu stanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙