FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka policija o prometnoj nesreći u Ivanić Gradu, u kojoj su poginuli vozač kamiona i suvozač

ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - U Ivanić Gradu, na pružnom prijelazuizmeđu Vulinčeve i Savske ulice, poginuli su jutros oko 4,40 sati, unaletu vlaka, vozač kamiona Marko Šimić (1950.) i njegov suvozačŽeljko Cundić (1972.), izvijestila je glasnogovornica Policijskeuprave zagrebačke (PUZ) Gordana Vulama na konferenciji za novinare.
ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - U Ivanić Gradu, na pružnom prijelazu između Vulinčeve i Savske ulice, poginuli su jutros oko 4,40 sati, u naletu vlaka, vozač kamiona Marko Šimić (1950.) i njegov suvozač Željko Cundić (1972.), izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke (PUZ) Gordana Vulama na konferenciji za novinare.

Vozač kamiona marke mercedes, zagrebačkih registarskih oznaka ZG - 601 D, vozio je iz smjera Kloštra prema Ivaniću, a na pružnom prijelazu nije se zaustavio, pa je udario u spuštenu rampu.

Tada je na kamion naletio međunarodni putnički vlak koji je prometovao na relaciji Grčka-Njemačka, istaknula je glasnogovornica PU zagrebačke.

Zbog nesreće promet je bio obustavljen do 8,35 sati, a policija još istražuje uzrok nesreće.

Glasnogovornica Vulama također je rekla da razlozi koji su doveli do te prometne nesreće policiji još uvijek nisu točno poznati.

Do sada je utvrđeno da se kamion nije zaustavio pred spuštenim rampom, niti je poštivao svjetlosne i zvučne signale koji su ispravno radili, i koji su zabranjivali prijelaz preko pružnog prijelaza.

Vozač je udario kamionom o spuštenu rampu, slomivši je te je došao na željezničku prugu. Na kamion je tada naletio putnički vlak koji je prometovao na relaciji Grčka-Njemačka, rekla je Vulama.

Budući da je vozač poginuo nije bilo moguće odmah utvrditi je li bio alkoholiziran, dodala je. Poginulom vozaču uzeta je krv radi analize, a policija će sutra imati nalaz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙