FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pag: u požaru izgorjela vikendica vlasnika srpske nacionalnosti

PAG, 16. lipnja 2004. (Hina) - U požaru što se dogodio jutros oko trisata na kući u gradu Pagu u Svetoj Nedjelji izgorio je kat kućevlasnika srpske nacionalnosti, a prizemlje i krov izgorjeli sudjelomice, doznaje se u zadarskoj Policijskoj upravi koja navodi da jedosadašnjim očevidom utvrđeno je da je požar podmetnut.
PAG, 16. lipnja 2004. (Hina) - U požaru što se dogodio jutros oko tri sata na kući u gradu Pagu u Svetoj Nedjelji izgorio je kat kuće vlasnika srpske nacionalnosti, a prizemlje i krov izgorjeli su djelomice, doznaje se u zadarskoj Policijskoj upravi koja navodi da je dosadašnjim očevidom utvrđeno je da je požar podmetnut.

Vlasnik kuće, t.j. vikendice, Srbin M. V., kako se doznaje u PU, zadnjih 14 godina nije navraćao u kuću, a prije Domovinskog rata živio je u Gospiću. U pet prošlih godina u vikendici je nelegalno živio jedan građanin, najvjerojatnije podrijetlom iz Bosne i Hercegovine.

Policija traži tog građanina ne bi li rasvijetlila uzroke požara, kazala je glasnogovornica PU-a Sandra Poljak-Jurinčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙