FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radnika prikliještio kamion kojim je upravljao kad je izišao jer ga nije zakočio

ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) - Kod trgovačkog centra Getroa uSesvetama jučer je kod istovarne rampe teško ozlijeđen 35-ogodišnjiradnik tvrtke "Tučkić prom" d.o.o., kojega je kamion "mercedes"prikliještio uz zid rampe jer nije povukao ručnu kočnicu, rečeno jedanas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.
ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) - Kod trgovačkog centra Getroa u Sesvetama jučer je kod istovarne rampe teško ozlijeđen 35-ogodišnji radnik tvrtke "Tučkić prom" d.o.o., kojega je kamion "mercedes" prikliještio uz zid rampe jer nije povukao ručnu kočnicu, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Tridesetopetogodišnji radnik izišao je iz kamiona, a prije toga nije zakočio. Dok je išao prema rampi, kamion se pokrenuo i prikliještio ga uza zid rampe. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom radniku pružena je u KBC-u Dubrava, rečeno je u policiji.

Sinoć u 19,45 sati na području Trešnjevke nepoznati je počinitelj, prijeteći pištoljem 22-ogodišnjoj službenici, iz sportske kladionice ukrao 5000 kuna.

Sinoć oko 20 sati također na Trešnjevci, kod Jarunskog jezera, skupina nepoznatih razbojnika napala je maloljetnika (1987.), teško ga ozlijedila i uzela mu novac i mobitel. Mladiću je slomljena nosna kost, a šteta se procjenjuje na 700 kuna. Tom prilikom lakše je ozlijeđen još jedan maloljetnik koji je s napadnutim mladićem bio u društvu, rečeno je u policiji.

Na području Medveščaka sinoć oko 21 sat u pekarni "Zvonimir" nepoznati je razbojnik fizički napao 26-ogodišnju prodavačicu i ukrao oko 700 kuna.

Policija je identificirala muškarca čije je truplo pronađeno jučer u Savi na području Drenje Ščitarjevske, blizu Velike Gorice. Utvrđeno je da se radi o 70-ogodišnjem Stjepanu Šuperini. Policija na truplu nije uočila tragove nasilja, a obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku utvrdit će se točan uzrok smrti.

Tijekom jučerašnjeg dana policija je obavila očevid 45 prometnih nesreća. U sedam nesreća dvije su osobe teško ozlijeđene, a 12 lakše.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙