FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: Na parkiralištu ukradeno vozilo MUP-a

KARLOVAC, 22. lipnja 2004. (Hina) - Nepoznati počinitelj ili više njihukrali su noću s 20. na 21. lipnja na parkiralištu u Karlovcu MUP-ovautomobil marke golf zagrebačkih registarskih oznaka, čime jeMinistarstvo unutarnjih poslova oštećeno za oko 80.000 kuna,izvijestila je danas Policijska uprava karlovačka.
KARLOVAC, 22. lipnja 2004. (Hina) - Nepoznati počinitelj ili više njih ukrali su noću s 20. na 21. lipnja na parkiralištu u Karlovcu MUP-ov automobil marke golf zagrebačkih registarskih oznaka, čime je Ministarstvo unutarnjih poslova oštećeno za oko 80.000 kuna, izvijestila je danas Policijska uprava karlovačka.

U priopćenju se navodi da je automobil bio zaključan, da je u vlasništvu MUP-a RH sa sjedištem u Zagrebu, te da ga je koristio policijski službenik tog Ministarstva.

Iz neslužbenog izvora MUP-a saznaje se da je automobil koristio pripadnik specijalne policije, koji zbog svog položaja ima pravo na korištenje službenog vozila 24 sata dnevno, pa time i za odlazak na posao u Zagrebu i za povratak kući u Karlovac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙