FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: U SPLITU UKRADEN AUTOBUS NJEMAČKOG PRIJEVOZNIKA

ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Tijekom kružnog putovanja poHrvatskoj skupina od 30 njemačkih turista ostala je u Splitu bez -autobusa, bilježi Chemnitzer Morgenpost.
ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Tijekom kružnog putovanja po Hrvatskoj skupina od 30 njemačkih turista ostala je u Splitu bez - autobusa, bilježi Chemnitzer Morgenpost.

"Dugoprstići su provalili u autobus vrijedan 250 tisuća eura, startali motor pomoću žica i odvezli se", piše list. "Autobus više nije viđen - usprkos tome što smo krađu odmah prijavili hrvatskoj policiji", ističe autobusni poduzetnik Bodo Dutzky iz agencije Goeltzschtal-Reisen.

Prenoćivši u jednom splitskom hotelu, vozači su prvi ustali i krenuli pogledati autobus na hotelskom parkiralištu ali on je već bio nestao, prenosi list.

"Smjesta smo iz Rodewischa u Split poslali zamjensko vozilo budući da se putovanje moralo nastaviti", napominje Dutzky, čudeći se pritom što hrvatska policija nije zaustavila zamjenski autobus usprkos činjenici da je lakiran na identičan način kao i ukradeno vozilo.

Umjesto toga, zamjensko je vozilo zaustavljeno pri povratku u Njemačku: "Policajci su odmah znali da je ukraden autobus", prenosi Chemnitzer Morgenpost Dutzkyjev komentar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙