FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOPRIVNICA - KAZNENA PRIJAVA PROTIV VJEROUČITELJA

KOPRIVNICA, 14. lipnja 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da jepočinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja policija je odlučilapodnijeti kaznenu prijavu protiv 49-godišnjeg vjeroučitelja u Osnovnojškoli Gola, koji je ujedno i župnik u tom podravskom selu, izvijestilaje Policijska uprava koprivničko-križevačka.
KOPRIVNICA, 14. lipnja 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja policija je odlučila podnijeti kaznenu prijavu protiv 49-godišnjeg vjeroučitelja u Osnovnoj školi Gola, koji je ujedno i župnik u tom podravskom selu, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Utvrđeno je da je on u prostorijama osnovne škole u Goli 26. svibnja tijekom nastave vjeronauka drvenim štapom udario po zglobu desne ruke 15-godišnju M. M. i time je pred drugim učenicima doveo u ponižavajući položaj, izvješćuje Policijska uprava.

Djevojčica je zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici u Koprivnici, gdje je utvrđeno da je zadobila lakšu tjelesnu ozljedu.

Protiv vjeroučitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙