FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pravednost u dostupnosti zdravstvene zaštite - tema međunarodnog poslijediplomskog tečaja Interuniverzitetskog centra u Dubrovniku

DUBROVNIK, , 23. lipnja 2004. (Hina) - Pravednost u dostupnostizdravstvene zaštite - tema je međunarodnog poslijediplomskog tečajuInteruniverzitetskog centra u Dubrovniku " Ljudska prava i medicina"koji okupio stručnjake iz Rumunjske, Hrvatske, SAD-a i Makedonije.
DUBROVNIK, , 23. lipnja 2004. (Hina) - Pravednost u dostupnosti zdravstvene zaštite - tema je međunarodnog poslijediplomskog tečaju Interuniverzitetskog centra u Dubrovniku " Ljudska prava i medicina" koji okupio stručnjake iz Rumunjske, Hrvatske, SAD-a i Makedonije.

Tijekom sedam dana rada oni će razmatrati dostupnost zdravstvene zaštite s pravnog, medicinskog i filozofskog aspekta.

Predavači okupljeni na tečaju aktivno su angažirani na programima unapređenja zdravstva i njegovoj praktičnoj primjeni u zdravstvenom sustavu, te će predstaviti istraživanja i iskustva u izradi i primjeni zakona o zdravstvu, kao i rezultate istraživanja vezane uz zadovoljstvo bolesnika.

Po riječima direktorice tečaja dr. Mirjane Nasić, prvi put u Hrvatskoj bit će prikazano veliko medicinsko-sociološko istraživanje, koje su proveli Medicinski fakultet u Zagrebu i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, oboljelih od karcinoma dojke, distribuciji i stupnju i uznapredovalosti bolesti oboljelih s obzirom na socijalni status, dob, radni status i regiju u kojoj žive.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙