FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istraga oko uzroka smrti Roberta Križmana, preminulog jučer u središtu Pule

PULA, 8. lipnja 2004. (Hina) - Policija i dalje istražuje uzrok smrtitridesettrogodišnjeg Puljanina Roberta Križmana, koji je jučer ujutrou 3,20 sati u središtu Pule preminuo pod još uvijek nerazjašnjenimokolnostima, rekao je na današnjoj redovitoj konferenciji za novinarenačelnik Ureda načelnika Policijske uprave istarske Marko Petković.
PULA, 8. lipnja 2004. (Hina) - Policija i dalje istražuje uzrok smrti tridesettrogodišnjeg Puljanina Roberta Križmana, koji je jučer ujutro u 3,20 sati u središtu Pule preminuo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, rekao je na današnjoj redovitoj konferenciji za novinare načelnik Ureda načelnika Policijske uprave istarske Marko Petković.

Izvijestio je da su sinoć oko 18 sati uhićeni Puljani 33-godišnji E.M. i 39-godišnji R.Z. pod sumnjom da Križmanu nisu pružili pravodobnu pomoć zbog čega je on preminuo, dok se R.Z.-a tereti i da je preminulom omogućio uživanje opojnih droga.

Po Petkovićevim riječima, tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da su sva trojica boravila u stanu R.Z.-a u nesporednoj blizini mjesta gdje je preminuo Križman, a E.M. je obavijestio policiju, iako se u početku nije želio predstaviti.

Nakon dolaska Hitne pomoći i policije, mogla se samo utvrditi smrt.

Na novinarsko pitanje je li ipak preminuli Križman, na čijem tijelu su pronađeni brojni hematomi i ozljede, umro od predoziranja, Petković je kazao kako će se uzrok znati tek nakon toksikološke analize.

Inače, kako se čulo, pokojni Križman i uhićeni R.Z. policiji su otprije poznati zbog zloporaba droge i krađa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙