FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 9. lipnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskojdo 12,30 sati.
ZAGREB, 9. lipnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskoj do 12,30 sati.

TROGIR - U Trogiru je danas počelo potpisivanje peticije kojom građani na poticaj Gradskog poglavarstva zahtijevaju da se zatvori dio državne ceste na istočnom ulazu u grad kako bi se dovršili radovi na polaganju cijevi magistralnog vodovoda u sklopu projekta Eko-Kaštelanski zaljev. Riječ je o, kako je na današnjoj konferenciji za novinare rekao trogirski dogradonačelnik Vinko Brkan, 650 metara ceste u koju treba položiti preostali dio cjevovoda čime bi se dugoročno riješilo pitanje vodoopskrbe trogirskog područja odnosno otoka Čiova i segetske općine, gdje se nalazi glavnina trogirske turističke djelatnosti. Izvođač je također spreman radove početi u roku od 24 sata od trenutka kad dobije odobrenje Hrvatskih cesta.

ZAGREB - Hrvatska pošta će u subotu, 12. lipnja, pustiti u promet prigodnu poštansku marku, izdanu u povodu Europskog prvenstva u nogometu - Portugal 2004. Marka je u obliku kružnice i prikazuje nogometnu loptu na zelenom nogometnom polju, a dizajnirali su je zagrebački dizajneri Ana Žaja i Mario Petrak. Nominalna vrijednost marke je 3,50 kuna. Prva okrugla poštanska marka u izdanju Hrvatske pošte bit će svečano predstavljena u petak, 11. lipnja, u 12 sati u poštanskom uredu u Čakovcu, Masarykova 28.

ZAGREB - Istarska kreditna banka Umag, Kreditna banka Zagreb i Volksbanka postale su nove članice Hrvatske udruge banaka, koja sada ukupno broji 18 članica koje čine 91 posto aktive svih banaka u Hrvatskoj. Hrvatsku udrugu banaka osnovalo je u listopadu 1999. godine 13 hrvatskih banaka, i to kao nezavisnu i profesionalnu ustanovu s ciljem da brani, štiti i promiče interese svojih članica i čitave bankovne industrije u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙