FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) -
ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) -

Ptregled važnijih vijesti

ZAGREB - Zbog neprilagođene brzine dvadesetogodišnjeg vozača jutros je u prometnoj nesreći na Gračanskoj cesti poginula devetnaestogodišnja djevojka, a vozač i još dvojica devetnaestogodišnjaka zadobili su teške tjelesne ozljede. Dvadesetogodišnji vozač jutros je oko 4,46 sati zbog neprilagođene brzine sletio sa ceste. U automobilu je bilo troje suputnika. Devetnaestogodišnja djevojka Marija Ljuština od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici Rebro. Vozač i devetnaestogodišnji mladić zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život, a drugi teško ozlijeđeni devetnaestogodišnjak je izvan životne opasnosti.

BJELOVAR - Dvadesetčetverogodišnji vozač "fiata" poginuo je noćas oko 23 sata na području Garešnice u Zdenčacu, a dvojica njegovih suputnika lakše su ozlijeđena, kada je zbog neprilagođene brzine prešao na suprotan kolnički trak i izravno se sudario s mađarskim minibusom. Nesreća se dogodila kad je Goran Čale, upravljajući osobnim vozilom marke "fiat", bjelovarskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine prešao na suprotan kolnički trak i izravno se sudario s minibusom marke "mercedes". Teško ozlijeđeni Goran preminuo je u Općoj bolnici. Goranovi suputnici, Mario G. (1979.) i Nenad K. (1980.), lakše su ozlijeđeni.

ZAGREB - Jutros su seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili dva slaba potresa s epicentrima u području Senja. Prvi se potres dogodio u 4 sata i 29 minuta prema srednjeeuropskom ljetnom vremenu. Magnituda mu je iznosila 3.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV do V stupnjeva Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Drugi se potres dogodio u 5 sati i 17 minuta. Magnituda mu je iznosila 2.2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV stupnja) MCS ljestvice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙