FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTKRIVENO JOŠ JEDNO TAJNO SKLADIŠTE ORUŽJA U RS

BANJALUKA, 7. lipnja 2004. (Hina) - Pripadnici SFOR-a otkrili sutijekom prošlog vikenda, u suradnji s policijom Centra javnesigurnosti Prijedor, skriveno oružje u prostorijama Crvenog križa uselu Gornja Lamovita kraj Prijedora.
BANJALUKA, 7. lipnja 2004. (Hina) - Pripadnici SFOR-a otkrili su tijekom prošlog vikenda, u suradnji s policijom Centra javne sigurnosti Prijedor, skriveno oružje u prostorijama Crvenog križa u selu Gornja Lamovita kraj Prijedora.

Oružje je također pronađeno u obližnjoj ambulanti i jednoj obiteljskoj kući, službeno je priopćeno iz Multinacionalne brigade Sjeverozapad koja je stacionirana u Banjoj Luci.

U prvom skladištu pronađeno je osam automatskih pušaka sa 53 spremnika za streljivo, 12 kumulativnih mina, jedan ručni bacač i dvije ručne bombe.

U ambulanti su pripadnici SFOR zaplijenili još jedan ručni bacač M-57, a u obiteljskoj kući, koja se nalazi u blizini, zaplijenjeno je sedam ručnih bombi, osam spremnika za streljivo i manju količinu pješačkog streljiva kalibra 7,62 milimetra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙