FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SFOR pretražio stan voditelja ureda ministra UP RS

BANJA LUKA, 9. lipnja 2004. (Hina) - Glasnogovornik Multinacionalneoperativne grupe satnik Steve Hawken potvrdio je novinarima da supripadnici SFOR u srijedu ujutro između 4,10 i 6,10, izvršili"nenajavljenu inspekciju određenih prostorija" u Banjoj Luci, te da jeona "uspješno provedena".
BANJA LUKA, 9. lipnja 2004. (Hina) - Glasnogovornik Multinacionalne operativne grupe satnik Steve Hawken potvrdio je novinarima da su pripadnici SFOR u srijedu ujutro između 4,10 i 6,10, izvršili "nenajavljenu inspekciju određenih prostorija" u Banjoj Luci, te da je ona "uspješno provedena".

Satnik Hawken odbio je pružiti detalje o ovoj akciji SFOR-a, no iz pouzdanog zapadnog izvora se saznaje da je pretražen stan voditelja ureda ministra unutarnjih poslova Republike Srpske Ljubinka Mitrovića.

Centar javne sigurnosti Banje Luke priopćio je da je u srijedu rano ujutro od SFOR-a dobio najavu spomenute akcije, no bez ikakvog obrazloženja. Naknadno je utvrđeno, stoji u priopćenju Centra, da je pretražen stan "jednog pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova RS".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙