FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I HYPO BANKA NUDI STAMBENE KREDITE UZ VALUTNU KLAUZULU U ŠVICARSKOM FRANKU

ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Hypo Alpe-Adria-Bank najavila jedanas da će od sljedećeg tjedna građanima ponuditi i stambene krediteuz valutnu klauzulu u švicarskim francima.
ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Hypo Alpe-Adria-Bank najavila je danas da će od sljedećeg tjedna građanima ponuditi i stambene kredite uz valutnu klauzulu u švicarskim francima.

Ti će stambeni krediti u Hypo banci imati kamatnu stopu od 4,7 posto uz deset posto depozita, dok će kamata bez depozIta biti 5,25 posto, priopćeno je iz te banke.

Minimalan iznos kredita je 20 tisuća švicarskih franaka u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju Banke, a maksimalan iznos nije definiran.

Hypo banka će stambene kredite uz valutnu klauzulu u švicarskim francima davati na maksimalan rok otplate od 30 godina, uz mogućnost počeka do 12 mjeseci, navode iz Hypo banke.

Krediti pod ovim uvjetima moći će se koristiti za kupnju ili adaptaciju nekretnine, kupnju građevinskog zemljišta, izgradnju kuće ili kupnju garaže.

Na hrvatskom bankarskom tržištu stambene kredite vezane valutnom klauzulom uz švicarski franak ponudila je najprije Erste & Steiermaerkische Bank sredinom travnja, a u svojoj ponudi ih sada ima nekoliko banaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙