FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pet godina Raiffeisen stambene štedionice

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Raiffeisen stambena štedionica (RSŠ)očekuje skoro sklapanje 200-tisućitog ugovora o stambenoj štednji,najavio je na susretu s novinarima u povodu pete godišnjiceutemeljenja RSŠ-a predsjednik Uprave Hans Christian Vallant.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Raiffeisen stambena štedionica (RSŠ) očekuje skoro sklapanje 200-tisućitog ugovora o stambenoj štednji, najavio je na susretu s novinarima u povodu pete godišnjice utemeljenja RSŠ-a predsjednik Uprave Hans Christian Vallant.

Po njegovim podacima, na kraju svibnja RSŠ je imala potpisanih 194.134 ugovora o stambenoj štednji s ukupnim ugovorenim iznosom od 1,6 milijardi eura i uplaćenih više od 1,3 milijarde kuna štednih depozita.

Dosad je RSŠ dodijelila 3.247 kredita, vrijednih ukupno 24 milijuna eura, a procjenjuje da će u 2004. biti odobreno oko 2.000 novih stambenih kredita.

Od početka ove godine do kraja svibnja u RSŠ-u je sklopljeno novih 15.000 ugovora, ukupnog ugovornog iznosa 115 milijuna eura, što je 35 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, a odobrena su 854 stambena kredita u vrijednosti 8 milijuna eura.

Prosječni iznos kredita koji odobrava RSŠ je nešto više 7.000 eura, što znači, rekao je Vallant, da su oni uglavnom namijenjeni dogradnji i adaptaciji stambenih objekata. Po njegovim riječima, najveća potražnja za kreditima RSŠ-a je u Zagrebu, sjevernoj Hrvatskoj (Međimurje, varaždinsko područje) i u Slavoniji.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙