FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRODOGRADILIŠTE 3. MAJ UVODI NOVI SOFTVER ZA UPRAVLJANJE

RIJEKA, 16. lipnja (Hina) - Brodogradilište "3. maj" započelo je ulipnju ove godine pripreme za uvođenje novog MARS sustava, odnosnosoftverskog paketa za upravljanje poslovanjem s materijalom iproizvodnjom.
RIJEKA, 16. lipnja (Hina) - Brodogradilište "3. maj" započelo je u lipnju ove godine pripreme za uvođenje novog MARS sustava, odnosno softverskog paketa za upravljanje poslovanjem s materijalom i proizvodnjom.

Pripreme za uvođenje novog sustava počele su na osnovi ugovora o uvođenju tog sustava kojega su predstavnici brodogradilišta nedavno potpisali s danskom tvrtkom "Logimatic".

Kako ističu u Upravi 3. maja, taj je sustav prilagodljiv posebnostima brodograđevne industrije, a koriste ga brodogradilišta u više od 50 zemalja.

MARS sustav pridonosi financijskoj uštedi i efikasnosti poslovanja te podupire sve važnije dijelove poslovnog procesa - od ponuda i izračuna do osmišljavanja i opisa projekta, kontrole financija, dizajna te podugovaranja.

Uvođenje nove tehnologije trebalo bi biti završeno do ožujka 2005. kao dio programa restrukturiranja i racionalizacije koji se provodi u brodogradilištu "3. maju."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙