FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"3. MAJ": PREGOVORI S AMERIČKOM TVRTKOM O SURADNJI U GRADNJI PET TANKERA

RIJEKA, 26. svibnja (Hina) - Predstavnici američkoga brodogradilištaBender Shipbuilding & Repair Company i riječkog "3. maja" pregovarajuo mogućoj poslovnoj suradnji, odnosno o suradnji u gradnji petkemijskih tankera, priopćeno je danas iz riječkog brodogradilišta.
RIJEKA, 26. svibnja (Hina) - Predstavnici američkoga brodogradilišta Bender Shipbuilding & Repair Company i riječkog "3. maja" pregovaraju o mogućoj poslovnoj suradnji, odnosno o suradnji u gradnji pet kemijskih tankera, priopćeno je danas iz riječkog brodogradilišta.

Po dosadašnjim razgovorima u američkom bi se brodogradilištu u Alabami na osnovi projekata izrađenih u "3. maju" gradilo pet tankera za prijevoz nafte, naftnih prerađevina i kemikalija, svaki nosivosti 47.000 tona.

Osim izradbe projekta američke brodograditelje zanima i nabava materijala i opreme za tankere koji se proizvode u Hrvatskoj te drugi oblici tehničko-poslovne suradnje.

U priopćenju stoji da je riječ o početku pregovora te da se konačna odluka i ostvarenje navedenih poslova mogu očekivati 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙