FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGS: Pridruženje Hrvatske EU-u jamči drukčiju budućnost budućim generacijama

RIJEKA,15. lipnja (Hina) - Predsjednik Primorsko-goranskog saveza (PGS)Nikola Ivaniš na današnjoj je konferenciji za novinstvo rekao da ćepridruženje Hrvatske Europskoj uniji za tri ili četiri godine jamčitidrukčiju budućnost generacijama koje dolaze.
RIJEKA,15. lipnja (Hina) - Predsjednik Primorsko-goranskog saveza (PGS) Nikola Ivaniš na današnjoj je konferenciji za novinstvo rekao da će pridruženje Hrvatske Europskoj uniji za tri ili četiri godine jamčiti drukčiju budućnost generacijama koje dolaze.

Ivaniš je izrazio zadovoljstvo, kako je rekao, uspješno dovršenom prvom fazom približavanja Europskoj uniji koja se završava prihvaćanjem hrvatske kandidature za članstvo.

Istaknuo je da se PGS od osnutka zauzimao za "europsku Hrvatsku" i pridruženje svim europskim asocijacijama te za regionalni razvoj zemlje. A, kako je rekao, većina se stranaka danas zauzima za regionalni razvoj zemlje.

Ocijenio je da je u Hrvatskoj nužno uspostaviti i regionalnu vlast kako bi se moglo pristupati fondovima EU-a, konkurirajući projektima na regionalnoj razini.

I

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙