FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U "Belju" puštena u rad pakirnica brašna

BELI MANASTIR, 14. lipnja 2004. (Hina) - U Mlinsko-pekarskojindustriji "Belja" d.d. u Belom Manastiru danas je pušten u radnajsuvremeniji stroj za pakiranje brašna, vrijedan tri milijuna kuna.
BELI MANASTIR, 14. lipnja 2004. (Hina) - U Mlinsko-pekarskoj industriji "Belja" d.d. u Belom Manastiru danas je pušten u rad najsuvremeniji stroj za pakiranje brašna, vrijedan tri milijuna kuna.

Stroj njemačkog proizvođača pakirat će brašno po kilogram i dva kilograma, što je još jedna poslovna novost u beljskoj tvornici, jer se do sada brašno pakiralo u velika pakiranja. Po riječima Ivice Vrkića, predsjednika Uprave "Belja" d.d, u nekoliko je zadnjih mjeseci ta tvrtka uložila 11 milijuna kuna u opremu i modernizaciju raznih strojeva. Do kraja godine, kazao je, "Belje" očekuje dobre poslovne rezultate, posebno u svinjogojstvu i ribnjačarstvu.

Govoreći o privatizaciji "Belja", Vrkić je istaknuo da će od Vlade zatražiti da u sljedeće tri godine, odnosno do ulaska u EU, država ostane vlasnik kontrolnog paketa dionica (25 posto plus jedna) jer je to jamstvo da će se tvrtka, bez obzira na to koji strateški ulagač bude bio u njoj, razvijati, a radnici neće ostati bez posla.

"Belje" trenutačno zapošljava 2000 radnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙