FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 12. lipnja 2004. (Hina) -
ZAGREB, 12. lipnja 2004. (Hina) -

Izbor zanimljivosti iz svijeta

LONDON - Prvi put u posljednjih 30 godina poznati pop duo Simon i Garfunkel objavljuju novu zajedničku pjesmu. Prema navodima dnevnika "Sun", nova se pjesma zove "Citizen of the Planet", a napisao ju je Paul Simon. Premda su oba glazbenika, danas 62-godišnjaka, često pjevala stare hitove poput "Bridge Over Troubled Waters" ili "Sound of Silence", i imali vlastite projekte, očekuje se da će njihova prva pjesma u posljednja tri desetljeća izazvati golem interes među njihovim obožavateljima.

MOSKVA - Supruge ruskih nogometnih reprezentativaca, koji će sudjelovati na europskom prvenstvu u Portugalu, skinule su se gole i fotografirale za ruske novine kako bi podigle moral svojim muškarcima prije početka prvenstva. Devet skladno građenih supruga poziralo je pored velikih portreta svojih izabranika, a fotografije su objavljene u petak u novinama Komsomoljskaja Pravda. Fotografije su ideja Inge Ovčinikove, supruge golmana Sergeja Ovčinikova.

BUENOS AIRES - Četrdeset argentinskih ljepotica pozirat će nage na ulicama Buenos Airesa kako bi poslale svijetu poruku mira. Ljepotice će pozirati pet minuta pred pravnim fakultetom u Buenos Airesu kako bi "prenijele mirovnu poruku iz Argentine za svijet", piše novinska agencija DyN.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙