FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 5. lipnja 2004. (Hina) -
ZAGREB, 5. lipnja 2004. (Hina) -

Izbor zanimljivosti iz svijeta

KALINJINGRAD - Žene zaposlene u tijelima vlasti u Kalinjingradu više ne smiju nositi kratke suknje, a moraju i ublažiti make-up jer raspaljuju "životinjske nagone" muških kolega. Takav propis koji je donio Oleg Shlyk, zamjenik guvernera ruskog grada na baltičkoj obali, izazvao je ogorčenje mnogih. "Naravno da žena mora privući mušku pažnju, ali ne toliko da prekorači neke norme i umjesto poslovnih raspali životinjske nagone", izjavio je Shlyk lokalnoj TV postaji. Televizijski komentator objasnio je kako Shlykov propis znači da će žene zaposlene u sjedištu lokalne vlasti Kalinjingradske oblasti umjesto kratkih suknji morati nositi poslovne kostime, izbjegavati neobičan nakit i koristiti umjeren make-up.

SOFIJA - Dvojica naoružanih muškaraca odjeveni kao pravoslavni svećenici ubili su tri i ranili još dvije osobe u mafijaškom obračunu u kafiću šoping centra u bogataškom predgrađu Sofije, izvijestila je policija. Ubojice su pobjegle, a u policiji tvrde da je riječ o obračunu bandi koje se bave preprodajom droga. Jedan od ubijenih je navodno bio blizak saveznik vodeće mafijaške organizacije u Sofiji, a pretpostavlja se da su druge dvije žrtve njegovi tjelesni čuvari.

DALAS - Mladoj 19-godišnjoj Teksašanki sudit će se za ubojstvo petomjesečne kćerke koju je ugušila čilijem. Naime, mlada je majka koristila čili u prahu kako bi odviknula kćerku od sisanja palca. Obdukcijom je utvrđeno da se beba ugušila od prevelike količine te ljute papričice. Majci prijeti smrtna kazna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙