FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 12 posto više turista

SPLIT, 10. lipnja 2004. (Hina) - Broj turista u predsezoni uSplitsko-dalmatinskoj županiji, u odnosu prema istom razdoblju lani,veći ja za 12 posto, doznaje se danas od direktora županijskeTurističke zajednice Milija Razovića.
SPLIT, 10. lipnja 2004. (Hina) - Broj turista u predsezoni u Splitsko-dalmatinskoj županiji, u odnosu prema istom razdoblju lani, veći ja za 12 posto, doznaje se danas od direktora županijske Turističke zajednice Milija Razovića.

U predsezoni je tako u Splitsko-dalmatinskoj županiji boravilo više od 400 tisuća gostiju. Iako su turistički radnici mislili da će - zbog Europskoga nogometnog prvenstva u Portugalu i Olimpijskih igara u Grčkoj - broj noćenja u sezoni biti manji, buking pokazuje suprotno, tako da se već sada može reći da će i glavna sezona biti uspješna, rekao je Razović.

Očekuje se da će najviše turista stići u prvih desetak dana srpnja, kada se predviđa rast od tri do sedam posto, što potvrđuju i najave turističkih agencija.

Još se više očekuje od nautičkog turizma, koji će, ipak, najveći procvat doživjeti iduće godine, kada se dovrši autocesta koja će naše more "približiti" nautičarima, procijenio je direktor županijske Turističke zajednice.

Istaknuo je da je ove godine, zahvaljujući ulaganjima u turističke objekte, gostima na raspolaganju i mnogo više manjih obiteljskih hotela i kampova te privatnih apartmana i soba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙