FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BULIĆ: NAJVEĆI NEDOSTATAK U PRIPREMI SEZONE KAŠNJENJE RADOVA

RIJEKA, 18. svibnja (Hina) - Najvećim nedostatkom u pripremiovogodišnje turističke sezone može se smatrati kašnjenje započetihgrađevinskih radova u turističkim odredištima, pa dio mjesta nijeposve pripravan za početak sezone, što će turisti zamijetiti, rekao jedanas za Hinu direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice(HTZ) Niko Bulić.
RIJEKA, 18. svibnja (Hina) - Najvećim nedostatkom u pripremi ovogodišnje turističke sezone može se smatrati kašnjenje započetih građevinskih radova u turističkim odredištima, pa dio mjesta nije posve pripravan za početak sezone, što će turisti zamijetiti, rekao je danas za Hinu direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Niko Bulić.

Nakon sastanka s predstavnicima kvarnerskih turističkih zajednica u Rijeci Bulić je aktivnosti i konkretne pripreme za prihvat turista u cijelosti ocijenio zadovoljavajućim. Dodao je da će intenzivni radovi omogućiti nove sadržaje, ali da je loše što neki neće biti završeni u rokovima.

Na kašnjenja su utjecali vremenski uvjeti, ali i organizacijske pripreme, ocijenio je Bulić napominjući da radovi kasne na liburnijskom te dijelu istarskog područja, a vjerojatno i na području Dalmacije.

Govoreći o predstojećoj sezoni, Bulić je rekao da se ove godine očekuju razdoblja intenzivnih punjenja kapaciteta i ona razdoblja na kojima još treba raditi - vjerojatno druga polovica lipnja i prva polovica srpnja. Stoga je HTZ napravio dodatnu akciju oglašavanja, a primjerice Istarska županija organizira dodatne promotivne aktivnosti.

HTZ je pokrenuo akciju izbora najboljeg domaćina u predsezoni, a kao dosad neprepoznat turistički grad nametnula se Rijeka koja ima ambiciju postati mjestom ugodnog boravka, rekao je Bulić dodavši da je Rijeka, uz Vrbnik na otoku Krku, županijski kandidat za najdomaćina predsezone.

Nakon sastanka s predstavnicima kvarnerske i istarske turističke zajednice, Glavni ured HTZ-a sastat će se sljedećih dana s predstavnicima svih turističkih zajednica jadranskih županija.

(Hina) xhšup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙