FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: ODGODA PRIMJENE RIBOLOVNO-EKOLOŠKE ZONE USPJEH TALIJANSKE DIPLOMACIJE

ZAGREB, 9. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska odluka o odgodi primjenezaštićene ribolovno-ekološke zone "nesporan je uspjeh talijanskediplomacije" ostvaren zajedničkim djelovanjem podtajnika za vanjskeposlove Antonionea i podtajnika za ribarstvo Scarpe Bonazze Buozze,ocijenio je, izvjestivši o odluci hrvatskog parlamenta, GianluigiScaltritti, zastupnik stranke Forza Italia, piše agencija ANSA.
ZAGREB, 9. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska odluka o odgodi primjene zaštićene ribolovno-ekološke zone "nesporan je uspjeh talijanske diplomacije" ostvaren zajedničkim djelovanjem podtajnika za vanjske poslove Antonionea i podtajnika za ribarstvo Scarpe Bonazze Buozze, ocijenio je, izvjestivši o odluci hrvatskog parlamenta, Gianluigi Scaltritti, zastupnik stranke Forza Italia, piše agencija ANSA.

"Prevladali su zdrav razum i razboritost, pa i u odnosu na pregovore koji su u tijeku s Europskom unijom o pristupu Hrvatske EU-u", ocjenjuje Scaltritti, navodi agencija podsjećajući da je Scaltritti u talijanskom parlamentu predlagao rezoluciju o pitanju hrvatske ribolovno-ekološke zone.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙