FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SCARPA BONAZZA IZRAZIO ZADOVOLJSTVO ODGODOM PRIMJENE ZERP-A

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Paolo Scarpa Bonazza, talijanskipodtajnik zadužen za ribarstvo, prigodom otvaranja sajma "Okus mora" uGenovi izrazio je svoje zadovoljstvo odlukom Hrvatske da odgodiprimjene zaštićene ribolovno-ekološke zone (ZERP) na Jadranu zatvoreneza talijanske ribarske brodove i naglasio potrebu novih ulaganja uribarstvo, prenosi agencija ANSA.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Paolo Scarpa Bonazza, talijanski podtajnik zadužen za ribarstvo, prigodom otvaranja sajma "Okus mora" u Genovi izrazio je svoje zadovoljstvo odlukom Hrvatske da odgodi primjene zaštićene ribolovno-ekološke zone (ZERP) na Jadranu zatvorene za talijanske ribarske brodove i naglasio potrebu novih ulaganja u ribarstvo, prenosi agencija ANSA.

"Zajedničko upravljanje morem jedini je način da se svim zemljama omogući da koriste taj resurs", istaknuo je Scarpa Bonazza u Genovi, prenosi ANSA. "Kako bi se omogućilo takvo upravljanje potrebno je ustanoviti jedno opće vijeće za ribarenje, koje ne bi bilo povezano s FAO-om", dodao je Scarpa Bonazza tom prigodom i predložio Italiju, odnosno Veneciju, za sjedište tog vijeća "jer je to zemlja koja ima najveću ribarsku flotu na Sredozemlju i oduvijek je bila okrenuta pomorstvu", navodi agencija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙