FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "SEAMANIA" POZIVA SLABOVIDNE I SLIJEPE OSOBE NA JEDRENJE U HRVATSKOJ

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Slijepe i slabovidne mlade osobe moćiće se od 11. do 18. rujna otisnuti na more s hrvatske obale i provestitjedan dana na jedrenju, najavljuje austrijska agencija APA.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Slijepe i slabovidne mlade osobe moći će se od 11. do 18. rujna otisnuti na more s hrvatske obale i provesti tjedan dana na jedrenju, najavljuje austrijska agencija APA.

Riječ je o projektu "Seamania" koji je pokrenulo udruženje "Engel auf Pfoten" (Anđeli na šapama), izvjestivši ovog petka da još ima slobodnih mjesta.

Potencijalni kandidati moraju znati odlično plivati i biti zainteresirani provesti uzbudljivih tjedan dana sa svojim vršnjacima i pratiocima na moru, prenosi APA izjavu čelnika udruženja "Anđeli na šapama" Rolanda Komuczkyja.

Posadu jedrilice činit će iskusni jedriličari a pratioci su kandidati s pedagoškom naobrazbom, napominje agencija, najavljujući i skorašnji početak selekcije sudionika u projektu, koji podupire Austrijsko jedriličarsko udruženje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙