FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lura: diplome prvoj generaciji polaznika programa "Smart"

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave prehrambenekompanije Lura Željko Perić uručio je danas diplome polaznicima prvegeneracije Lurina programa edukacije mladih zaposlenika "Smart".
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave prehrambene kompanije Lura Željko Perić uručio je danas diplome polaznicima prve generacije Lurina programa edukacije mladih zaposlenika "Smart".

Smart je trogodišnji program tijekom kojega je 32 polaznika sudjelovalo u radionicama iz područja ekonomije i i financija, poslovnog upravljanja i projektnog menadžmenta. Polaznici su se upoznali i s tehnikama upravljanja ljudima, metodama stvaranja strategije kompanije, a bavili su se i temama kao što su poslovna etika, grupni rad i osobni razvoj.

"Educirani i agilni zaposlenici sa svježim idejama bit će presudni i najtraženiji potencijal budućnosti. Zato Smart program želimo što bolje razviti i iskoristiti potencijal vlastitih mladih zaposlenika i staviti ga u funkciju dinamičnog razvoja kompanije", rekao je Perić.

Sljedeća generacija polaznika Smarta edukaciju započinje na jesen, a program će umjesto tri, trajati dvije godine, doznaje se iz Lure.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙