FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HUH ove godine organizirao 13 stručnih seminara za edukaciju zaposlenih u hotelijerstvu

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera irestoratera (HUH) ove je godine organizirala 13 stručnih seminara zadodatnu edukaciju zaposlenih u hotelijerstvu, s ciljem povećanjasveukupne kvalitete hrvatskog hotelijerskog proizvoda i približavanjemeđunarodnim hotelijerskim standardima, izvijestili su iz te udruge.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera i restoratera (HUH) ove je godine organizirala 13 stručnih seminara za dodatnu edukaciju zaposlenih u hotelijerstvu, s ciljem povećanja sveukupne kvalitete hrvatskog hotelijerskog proizvoda i približavanje međunarodnim hotelijerskim standardima, izvijestili su iz te udruge.

Kao i prijašnjih godina HUH je i ovogodišnje stručne seminare organizirao u razdoblju od siječnja do travnja, a ukupno ih prošlo 542 polaznika, različitih hotelijerskih zanimanja, od hotelskih konobara i barmena, do recepcionera, hotelskih domaćica, kuhara i slastičara. Seminari su se održavali u pet hrvatskih regija, odnosno u Puli, Cresu, Makarskoj, Dubrovniku i Koprivnici, a svi su polaznici dobili stručno uvjerenje o završenom seminaru.

Dio stručne izobrazbe, kako navode iz HUH-a, odnosio se i na ophođenje i komunikaciju s gostima, jer se upravo u tom segmentu ukazuje najveća potreba za dodatnim obrazovanjem. Iako su programi izobrazbe rađeni prema modelima edukacije švicarskih hotelskih škola i američkih hotelskih lanaca, koji su u hotelijerskom poslu priznati kao najbolji, bili su prilagođeni i hrvatskoj kulturi i tradiciji.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙