FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LURA DONIRA 3.600 LITARA MLIJEKA U POVODU SVJETSKOG DANA MLIJEKA

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Prehrambena tvrtka Lura donirala jedanas 3.600 litara mlijeka ustanovama za odgoj i zdravlje djece -Centru za predškolski odgoj iz Osijeka, Klinici za dječje bolesti izZagreba, te po jednom dječjem vrtiću iz Opatije i Splita, čime sepridružila obilježavanju Svjetskog dana mlijeka.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Prehrambena tvrtka Lura donirala je danas 3.600 litara mlijeka ustanovama za odgoj i zdravlje djece - Centru za predškolski odgoj iz Osijeka, Klinici za dječje bolesti iz Zagreba, te po jednom dječjem vrtiću iz Opatije i Splita, čime se pridružila obilježavanju Svjetskog dana mlijeka.

Svjetski dan mlijeka obilježava se 1. lipnja, u svakoj zemlji na specifičan način, no svima je zajedničko informiranje javnosti o značaju mlijeka i mliječnih proizvoda za zdravu i uravnoteženu prehranu, priopćeno je iz Lure.

Donirani proizvodi obogaćeni su vitaminima i folnom kiselinom što je korisno za djecu i mlade, trudnice i dojilje, sportaše i sve koji žele ojačati otpornost organizma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙