FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: TREĆINA BRITANACA ŽELI ISELITI U INOZEMSTVO

ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Trećina Britanaca planira iseljenje izVelike Britanije, a porastao je i broj Britancima poželjnih odredišta,utvrdila je anketa istraživačkog instituta Center for Future Studies,prenosi postaja BBC.
ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Trećina Britanaca planira iseljenje iz Velike Britanije, a porastao je i broj Britancima poželjnih odredišta, utvrdila je anketa istraživačkog instituta Center for Future Studies, prenosi postaja BBC.

Na osnovu istraživanja u kojem je ispitano 3000 Britanaca predviđa se da će do 2020. godine u inozemstvu će živjeti još šest milijuna Britanaca. Većina će iz Velike Britanije iseliti po umirovljenju dok će se dva milijuna u stranim državama zaposliti, a njihovi motivi za iseljenje su smanjenje stresa, kraće radno vrijeme, bolja klima, jeftinije nekretnine i drugi, stoji u prilogu.

Povećao se i broj Britancima poželjnih odredišta, utvrdilo se u istraživanju, te uz tradicionalno popularna odredišta poput SAD-a, Španjolske, Australije i Kanade, privlačnima postaju i Hrvatska, Turska, Indija, Kina, Rusija, Indonezija i Brazil.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙