FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: TOMISLAV NIKOLIĆ OPONAŠA SANADERA I TITA

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Zapad može konačno odahnuti,predsjednički kandidat za srbijanskog predsjednika Tomislav Nikolić izSrpske radikalne stranke odlučio je surađivati s članicama NATO-a "jerje lucidno, nakon godina i godina tvrdoglavog inata, zaključio daZapad Srbiji treba zbog investicija", piše beogradski Danas.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Zapad može konačno odahnuti, predsjednički kandidat za srbijanskog predsjednika Tomislav Nikolić iz Srpske radikalne stranke odlučio je surađivati s članicama NATO-a "jer je lucidno, nakon godina i godina tvrdoglavog inata, zaključio da Zapad Srbiji treba zbog investicija", piše beogradski Danas.

Pokušavaju li to srpski radikali "upristojenom retorikom i novim, protubulajićevskim stylingom imitirati Ivu Sanadera i Hrvatsku demokratsku zajednicu i pokazati da su veći Hrvati od Hrvata i to nakon svih izjava koje su Hrvatsku svodile na granice nekog imaginarnog radikalskog 'hrvatskog pašaluka'", pita komentator beogradskog lista. "Oni koji su nas zdušno huškali u svekoliki nacionalni ponor sada nas trebaju uvesti u Europu i to ne samo kao klonirani Sanaderi već i otvorenim plagiranjem politike nikog drugog do Josipa Broza Tita, jer Nikolić svojim izjavama o ravnomjernoj suradnji s Istokom i Zapadom kao da želi reafirmirati Brozovu doktrinu 'nesvrstavanja', samo ovoga puta bez Nehrua i Nasera", piše list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙