FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokor u Sarajevu otvorio trgovačko-distributivni centar Velpro

SARAJEVO/ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Koncern Agrokor otvorio jedanas u Sarajevu trgovačko-distributivni centar, pod imenom Velpro, ukoji je od kupnje krajem prošle godine do otvaranja uloženo oko 30milijuna konvertibilnih maraka.
SARAJEVO/ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Koncern Agrokor otvorio je danas u Sarajevu trgovačko-distributivni centar, pod imenom Velpro, u koji je od kupnje krajem prošle godine do otvaranja uloženo oko 30 milijuna konvertibilnih maraka.

Centar Velpro u sklopu distributivnog centra Sarajevu, u kojem je Agrokor krajem 2003. otkupio 51 postotni vlasnički udio, otvorili su predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić i predsjednik koncerna Agrokor Ivica Todorić, izvijestili su iz Agrokora.

Na 8,5 tisuća četvornih metara prodajnog prostora Velpro centar nudi više od 17 tisuća prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a namijenjen je prvenstveno profesionalnim kupcima. U sklopu centra nalaze se i skladišni prostori raznih namjena, a ukupno je zaposleno više od 400 djelatnika.

Ulaganjem u ovaj centar Agrokor ostaje jedan od najvećih ulagača u BiH, u čije je gospodarstvo taj koncern do sada uložio oko 200 milijuna konvertibilnih maraka, do čega najveći dio u proizvodnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙